bootstrap modal form

EurologSystem

ORGANIZATOR TRANSPORTA

Misija

EurologSystem d.o.o. se bavi organizacijom transporta robe u unutrašnjem i međunarodnom železničkom, drumskom i rečnom saobraćaju.

Aktivnosti

Obezbeđujemo pouzdan, brz i kvalitetan servis koji se sastoji od iznalaženja najboljeg načina da se velike količine robe prevezu od mesta utovara do odredišne destinacije. 

Naša ponuda

Našim klijentima osim organizacije prevoza robe, nudimo kompletan servis koji obuhvata: špediciju, carinjenje, praćenje i izveštavanje o poziciji transportnih sredstava na celokupnom prevoznom putu kao i isporuku do krajnje adrese.

Standardizacija poslovnih procesa je naš stalni zadatak.
Posedujemo sertifikate za standarde  ISO 9001:2015 i GMP+ B4.

"SRPS ISO 9001 je najpopularniji svetski standard za menadžment kvalitetom, koji omogućava kontinuirano praćenje i menadžment kvalitetom u svim poslovnim operacijama. Može se koristiti od strane bilo koje organizacije, bez obzira na veličinu i delatnost. Ovaj standard se zasniva na procesnom pristupu, uz kontinuirano poboljšanje procesa. U poslovnoj praksi potvrđeno je da primena ovog standarda može da dovede do veće efikasnosti, uštede resursa i povećanja profita. Takođe, organizovanje poslovnih procesa u skladu sa zahtevima SRPS ISO 9001 motiviše zaposlene, proširuje poslovne mogućnosti i povećava stepen zadovoljstva kupaca."

Institut za standardizaciju Srbije; http://www.iss.rs

"GMP+ sertifikat imaju kompanije koje su usvojile i pridržavaju se međunarodnih pravila i obaveznih procedura pri manipulaciji, skladištenju, transportu i pretovaru prehrambenih proizvoda, kao i načina čuvanja ove robe.

Ovaj sertifikat je još od 2015. godine postao neophodan za ceo lanac rukovanja prehrambenim proizvodima na tržištu Holandije, Nemačke i Austrije. GMP+ sertifikaciju danas ima više od 16.000 pravnih lica u više od 70 zemalja sveta."

GMP+ INTERNATIONAL; https://www.gmpplus.org

2021. godina kroz brojeve

351

Ukupan broj kompletnih vozova

434000

Tonа prevezene robe

82

Broj međunarodnih relacija

1444

Broj upotrebljenih vagona

20%

Udeo privatnih vagona

79%

Udeo žitarica

Usluge

ORGANIZACIJA TRANSPORTA ROBE ŽELEZNICOM, DRUMOM I REKOM

  

 

 

Mobirise

NAŠA USLUGA

Naša usluga je pouzdana i kvalitetna. Sastoji se u organizovanju robnog transporta od mesta utovara do odredišne destinacije, na najsigurniji i najekonomičniji način. Specijalizovani smo za međunarodni transport robe iz Srbije prema zemljama regiona i zapadne Evrope kao i iz svih luka u regionu. Spremni smo da idemo i dalje, u skladu sa potrebama klijenata.

Mobirise

NAŠA SPECIJALNOST

Naša specijalnost je prevoz poljoprivrednih proizvoda, žitarica i stočne hrane, rasutog tereta i robe na paletama, nafte i naftnih derivata, veštačkog đubriva i ruda.

Mobirise

NAŠI KLIJENTI

Našim klijentima pružamo sledeće usluge: obezbeđivanje vagona, popunjavanje transportne dokumenacije, obezbeđivanje najpovoljnije cene, organizaciju transporta od početne do krajnje tačke i praćenje i izveštavanje klijenta o kretanju i poziciji robe.

 Lider u transportu žitarica

Imamo dugogodišnju saradnju sa Srbija Kargom, kao i sa svim drugim železničkim operaterima u regionu,
а 
imamo parterske odnose sa ostalim transportnim organizacijama u susednim zemljama.

Naši partneri

ICT Poslovna rešenja

 SPECIJALIZOVANI SOFTVER ZA UČESNIKE U TRANSPORTNIM I LOGISTIČKIM PROCESIMA

 

  

Različite platforme
Kreativne ideje
Zadovoljstvo korisnika
Prilagođenost rešenja

Aktivnosti

EurologSystem ICT Poslovna rešenja je organizacioni deo kompanije EurologSystem. U okviru njega nudimo sledeće proizvode:
- Specijalizovani poslovni softver za  transportne i logističke kompanije
- Оstali sistemski i komercijalni softver, poput  operativnog sistema Windows, MS  Office i dr, po povoljnim cenama
- Računare i komponente, uz instalaciju i obuku

ELS

ELS je najznačajniji proizvod i namenjen je učesnicima u transportno-logističkim procesima. Primenom različitih tehnologija i primenjen poslovne logike nastalo je integrisano poslovno rešenje koje pokriva oblasti: poslovni kontakti, prodaja, planiranje, organizacija, proizvodnja, finansije, sistem izveštavanja, statističke analize i analitika. Radno okruženje Windows i Web.

Rail Cargo Portal

Proizvod ICT sektora pruža relevantne informacije vezane za transport robe železnicom na području jugoistočne Evrope.

Servisi za pretplatnike: transportna ograničenja, transportna obaveštenja, šifarnici, kalkulacija transportnih troškova, pristup berzi privatnih vagona.
Posetite: railcargoportal.com

Mobirise

MyELS

Osnovna aplikacija integrisanog rešenja ELS. Modularna struktura sa primenjenim user-friendly konceptom.


Mobirise

iELS intranet portal

Kompanijski intranet portal, sa brojnim funkcijama, poput: kontrole, analitike, unosa podataka, kontrole i generisanja izveštaja.


Mobirise

ELS

Objedinjava MyELS, intranet portal iELS, Website  i bazu podataka. 
Mobirise

Rail cargo portal

Web portal za korisnike orijentisane na regionalno transportno i logističko tržište. Sve informacije o transportu robe železnicom na jednom mestu. Pristup na bazi članarine.
Mobirise

elsRC

Poslovno rešenje namenjeno železničkim operaterima.Modularnost rešenja omogućava integraciju pojedinačnih delova. Moduli: unos podataka na terenu - teretnica, tovarni list; kalkulacija transportnih troškova i fakturisanje; statistika; obračun RIV najamnine; Web portal i dr.

Mobirise

Prilagodljiv dizajn

Koncept Responsive Web omogućava optimalnu iskorišćenost svih funkcionalnosti određenog rešenja, bez obzira na platformu - desktop računar, tablet ili mobilni telefon.


Vesti

EurologSystem

Rail Cargo Portal je relevantan izvor informacija o transportu robe železnicom na području jugoistočne Evrope. To je mesto za sve učesnike u transportu - železničke operatere, organizatore prevoza, vlasnike robe i voznih sredstava, logisičke centre i luke. [Posetite]

Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti održanoj 07.11.2021, po petnaesti put dodelilo nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji. Uz učešće organizatora i kandidatkinja, u kontrolisanim uslovima velikog studija i primenu maksimalnih mera zaštite, i publike koja je događaj pratila direktno preko YouTube kanala, proglašene su najbolje preduzetnice u više kategorija.

[Publikacija]

EurologSystem se našao u Top 5 kompanija po ostvarenom rezultatu u oblasti transporta robe železnicom.  
Po ostvarenim rezultatima u 2019. godini EurologSystem se nalazi na trećem mestu čime je potvrdio svoju ulogu na tržištu transportnih usluga. Kompletna vest

Kontakt

 

 

Adresa

EUROLOGSYSTEM d.o.o.
Kralja Milana 4/IV
11000 Beograd 
Srbija

Kontakti

Email: office@eurologsystem.rs
Telefon: +381 (11) 365 00 40
Faks: +381 (11) 365 00 40

Podaci o firmi

PIB: 104029718
Matični broj: 20069236
Šifra delatnosti: 4920

© 2021 EurologSystem ICT Poslovna rešenja